Menu

Onze dinerkaart

Informeer naar ons verrassingsmenu

De keukenbrigade voorziet u graag van mooie gerechten met respect voor dier en welzijn. Het vlees waar wij mee werken is afkomstig uit eerlijke en zoveel mogelijk biologische veehouderijen. De vis heeft allemaal het MSC-keurmerk of is afkomstig van diervriendelijke kwekerijen.

Uiteraard houden wij rekening met onze gasten die liever vegetarisch eten, allergieën of aangepaste (dieet)wensen hebben. Ook hierbij geldt dat wij zoveel mogelijk producten van lokale leveranciers afnemen en het liefst ook biologisch.

Daarnaast serveren wij u graag ons Proeverij-menu van de chef: wij hebben een 3, 4 of 5 gangen menu, met daarbij een bijpassend glas wijn per gang, met zorg en plezier samengesteld door onze sommelier en de chef-kok. Een andere drank naar keuze is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Voor gezelschappen vanaf 8 personen werken wij ook met dit menu, of een ander vooraf besproken menu. Hierover kunt u contact met ons opnemen via info@bistrodeoverkant.nl of 0343-477330. Dineren is mogelijk vanaf 17.00 uur

Diner

Laat u verrassen

door onze chef!

"KOM A-LA-CARTE DINEREN"
Download onze kaart

Op onze kaart vindt u een mooie balans tussen moderne en smaakvolle gerechten geïnspireerd uit de Franse keuken. Verse ingrediënten van hoge kwaliteit, een gepassioneerde kijk op koken zijn de uitgangspunten van onze keukenbrigade. Door samen te werken met lokale leveranciers creëert chef-kok Dave Abbing, eerlijke, verrassende en soms enige gewaagde smaakcombinaties.

Naast onze aantrekkelijk geprijsde voor- en hoofdgerechten serveren wij tevens een 3, 4 of 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Voor alle gerechten maakt Dave Abbing gebruik van de mooiste seizoensproducten die zoveel mogelijk biologisch en lokaal worden verkregen. Laat u culinaire verrassen door al het moois wat het seizoen ons bied.

Wijnkaart Restaurant De Overkant Doorn – Dineren in Doorn
De wijnkaart completeert een middag of avond gezellig lunchen of dineren bij De Overkant. Vinoloog van het jaar Alessandro Matrone heeft de wijnkaart prachtig aan de hand van de menukaart samengesteld met bijzondere mooie en unieke wijnen.