Zaalverhuur in Doorn, Driebergen, Maarn en Utrechtse Heuvelrug voor uw huwelijksfeest

Zaalverhuur in Doorn, Driebergen, Maarn en Utrechtse Heuvelrug voor uw huwelijksfeest

Zoek niet verder voor een prachtige Feestlokatie om uw bruiloft in de Utrechtse Heuvelrug te vieren! Bistro de Overkant biedt de ideale locatie voor zaalhuur voor uw huwelijksfeest rondom Maarn en Driebergen. Wij hebben een prachtige zaal beschikbaar en kunnen gezelschappen tot bijna 100 personen ontvangen. Onze zaalverhuur in omgeving Doorn zal in gepaste sfeer worden aangekleed.

Tevens zullen wij ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt, zodat u volledig van uw feest kunt genieten en zich nergens druk om hoeft te maken. Het is mogelijk om vooraf een arrangement met drankjes en hapjes te bespreken, zodat u vooraf weet wat het geheel u gaat kosten. Onze locatie met bruiloftszaal is gelegen in Doorn op een prachtige plek met veel mooie fotolocaties.

Wenst u onze bruiloftszaal in de Utrechtse Heuvelrug van tevoren te bezichtigen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0343 – 477 330 of per mail  info@bistrodeoverkant.nl. Wij verzekeren u dat wanneer u onze Feestlokatie in omgeving Doorn boekt, dat wij garant staan een onvergetelijke huwelijksdag en aansluitende huwelijksfeest. Zoals het hoort!