Vergaderen, feesten of feestlocatie in Doorn of Driebergen


Vergaderen, feesten of feestlocatie in Doorn of Driebergen

Een zaal huren in Doorn, Leersum, Driebergen of Wijk bij Duurstede voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Vele mogelijkheden heeft De Overkant buiten ons reguliere restaurant om.

De 1e etage van De Overkant is recentelijk geheel gerenoveerd en modern ingericht. Voor vergaderingen, huwelijken, verjaardagsfeesten, familiefeestjes, kinderfeestjes, cursussen, workshops hebben wij de perfecte zaal voor jou beschikbaar op de 1e etage. Deze verbouwde etage straalt een warme sfeer uit zodat bij elke gelegenheid iedere gast zich direct thuis zal voelen.

Bij bruiloften, recepties, verjaardagen en diverse andere feestjes rekenen wij hiervoor GEEN ZAALHUUR. Voor meer informatie over de mogelijkheden adviseren wij je om contact met ons op te nemen zodat we op de juiste wijze kunnen anticiperen op uw persoonlijke wensen.

AaU86niGSkONuqMFq4aiFzlLU7wLTkhupD2QJxkY7gQ

ZAALHUUR VOOR EEN GROOT GEZELSCHAP!

Zoek niet verder voor een prachtige feestlocatie om uw bruiloft in de Utrechtse Heuvelrug te vieren! Bistro de Overkant biedt de ideale locatie voor zaalhuur voor uw huwelijksfeest rondom Maarn en Driebergen. Wij hebben een prachtige zaal beschikbaar en kunnen gezelschappen tot bijna 100 personen ontvangen. Onze feestlocatie in omgeving Doorn zal in gepaste sfeer worden aangekleed.

Tevens zullen wij ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt, zodat u volledig van uw feest kunt genieten en zich nergens druk om hoeft te maken. Het is mogelijk om vooraf een arrangement met drankjes en hapjes te bespreken, zodat u vooraf weet wat het geheel u gaat kosten. Onze locatie met bruiloftszaal is gelegen in Doorn op een prachtige plek met veel mooie fotolocaties.

De Overkant heeft een “Best Wedding Deal” samengesteld. Deze aanbieding is een compleet arrangement voor 30 daggasten en 60 avondgasten.
Profiteer nu van een complete huwelijksdag voor slechts € 3.500,-
U kunt hier meer informatie downloaden over deze Best Wedding Deal.

Wenst u onze bruiloftszaal in de Utrechtse Heuvelrug van tevoren te bezichtigen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0343 – 477 330 of per mail info@bistrodeoverkant.nl. Wij verzekeren u dat wanneer u onze feestlocatie in omgeving Doorn boekt, dat wij garant staan een onvergetelijke huwelijksdag en aansluitende huwelijksfeest. Zoals het hoort!

 All images on this site are copyright ©