3 gangen menu

Chef's Proeverijen

Combineer uw menu met een bijpassend wijnarrangement

Op de kaart vindt u een mooie balans tussen moderne en klassieke gerechten geïnspireerd uit de Franse keuken. Verse ingrediënten van hoge kwaliteit, een gepassioneerde kijk op koken zijn de uitgangspunten van onze keukenbrigade. Door samen te werken met lokale leveranciers creëert chef-kok Dave Abbing, eerlijke, verrassende en gewaagde smaakcombinaties.

Naast onze a-la-carte kaart serveren wij een 3, 4 of 5 gangen menu met culinair gewaagde gerechten. Voor zijn gerechten maakt Dave gebruik van de mooiste seizoensproducten die zoveel mogelijk biologisch en lokaal worden verkregen. Laat u culinaire verrassen door al het moois wat het seizoen ons bied.

Private dining met een groep

Ook is het mogelijk om met groepen v.a. 20 personen privé te dineren op onze sfeervolle bovenverdieping. Intiem dineren zonder andere gasten in de buurt en optimaal genieten van speciale bediening. Voor meer informatie en mogelijkheden kan contact met ons opgenomen worden.

banner12 foto1